Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

STOFFERINGEN

Heeft u nieuwe stofferingen nodig voor uw horecagelegenheid? Of beschikt u over meubels waarvan u niet meer tevreden bent over de stoffering? Voor dit en nog vele andere projecten bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Al vele jaren zijn wij een begrip in de omgeving, dankzij de hoge kwaliteit en service die wij leveren. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan stoffen. Onze werkzaamheden worden op ambachtelijke wijze uitgevoerd, zodat wij een echt authentiek eindproduct van hoge kwaliteit kunnen leveren.

VELE MOGELIJKHEDEN

Wij bieden u zeer uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van stofferingen. Met vele jaren ervaring en deskundige werknemers kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Wij houden wel van een uitdaging, u kunt dan ook vrijwel elk meubelstuk of project bij ons laten stofferen.

Onze voornaamste werkzaamheden bestaan uit meubelstofferingen. Mensen beschikken vaak over meubels waar zij veel waarde aan hechten. Het kan gebeuren dat meubels er niet meer goed uitzien, maar dat ze vanbinnen nog wel van goede kwaliteit zijn. In deze gevallen bieden wij een oplossing, namelijk herstofferen. Zo kunt u uw bank, stoel of ander meubel een tweede leven geven. Met een nieuwe stof of juist dezelfde soort stof als voorheen, ons assortiment stoffen biedt vele mogelijkheden.

GEEF UW MEUBILAIR EEN TWEEDE LEVEN

Naast meubelstofferingen bieden wij ook oplossingen voor horecagelegenheden. De stoffering in uw horecagelegenheid zijn namelijk bepalend voor het uiterlijk en de sfeer. Ieder restaurant of hotel heeft zijn eigen stijl en uitstraling, welke het bijzonder maakt. U wilt dan ook dat deze stofferingen er altijd goed uitzien. Kies daarom voor Stoffeerderij Walter voor uw horecastofferingen.

Voor de verdere mogelijkheden, zoals boot of jachtstofferingen, kunt u een kijkje nemen op onze website.
Hier leest u meer over onze verschillende werkzaamheden.

HEEFT U INTERESSE?

VRAAG DAN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

ONZE WERKWIJZE

Hoe gaan we te werk bij het (her)stofferen van meubelstukken? Als een stuk bij ons binnenkomt, inspecteren wij deze eerst grondig om te kijken wat er precies versleten is of wat er gestoffeerd moet worden. Vervolgens verwijderen wij de stof en gebruiken wij deze als voorbeeld voor de nieuwe stof. De stof wordt op maat gesneden en vervolgens aan elkaar genaaid.

Wij kijken ook of er onderdelen van het meubel gerepareerd moeten worden. Zo worden kapotte onderdelen vervangen, evenals het schuim wat is vergaan. Ook vullen wij de kussens indien nodig opnieuw. Ten slotte brengen wij de nieuwe bekleding aan met als resultaat een meubelstuk wat weer jaren mee kan.

WILT U MEER INFORMATIE?

Bij interesse in onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.