Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

STOFFEN

Wij leveren meer dan 500 verschillende stoffen in vrijwel alle kleuren en verschillende soorten materiaal. Door onze samenwerking met enkele bekende leveranciers van meubelstoffering is ons aanbod vrijwel onbeperkt. Er worden uitsluitend topkwaliteit stoffen gebruikt en wij hebben vrijwel alle stoffen op voorraad.

Op onze website ziet u slechts een kleine selectie uit ons assortiment. wij komen graag met onze stoffen bij u langs om u een juiste keuze te kunnen laten maken. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden en is dit geheel vrijblijvend!

Gun uw meubels een tweede leven en laat u verrassen door ons zeer uitgebreide stoffen-aanbod!

Wilt u weten welke stoffencollecties wij zoal voeren, kijk dan eens rond bij onze leveranciers. Hiernaast vind u de links naar de collecties. De firma Keymer heeft zelfs een uiterst handige stoffentool waarmee u een goede indruk kunt krijgen hoe een stof er uitziet wanneer het op een meubel of kussen wordt toegepast.

KEUZE UIT RUIM 500 STOFFEN!

WILT U MEER INFORMATIE?

Heeft u een specifieke wens, laat dit dan aan ons weten. Wij kunnen alles leveren. 

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van meubelstofferingen, projectstofferingen, horecastofferingen of vele andere mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact op met Stoffeerderij Walter voor meer informatie of eventuele vragen!