Stoffeerder Wateringen

Bent u op zoek naar een stoffeerder Wateringen ? Dan is Stoffeerderij Walter hét adres voor u. Wij zijn al meer dan 50 jaar een gespecialiseerd bedrijf in het stofferen van producten. Door uw meubel te laten herstofferen door ons geeft u het een tweede leven. Ook kan uw product hierna weer jaren mee. Kortom, Stoffeerderij Walter is de stoffeerder Wateringen.

Uw meubel laten stofferen door Stoffeerderij Walter

stoffeerder Wateringen Als uw meubel nog in goede staat verkeerd, maar de stof niet meer bij uw interieur past is het zonde om deze weg te moeten doen. U kunt voor een relatief lage prijs uw meubel laten herstofferen door de stoffeerder Wateringen. Stoffeerderij Walter beschikt over allerlei materialen. Zo zit er altijd een passende stof tussen voor bij uw interieur. Wij snijden deze met speciale mallen zodat het resultaat zo fijn mogelijk is.

Als er schade is aan uw meubel zullen wij dit ook herstellen. Zo vervangen wij schuim dat vergaan is, en vullen wij ook oude kussens op. Ook kapotte onderdelen kunnen wij voor u vervangen. Uiteindelijk heeft u een zo goed als nieuw meubel van uitstekende kwaliteit. Wij zijn een stoffeerder Wateringen die luistert naar uw wensen. Wij zullen deze dan zoveel mogelijk terug laten komen in uw product.

Interesse in onze service ?

Stoffeerderij Walter staat garant voor een nauwkeurig en professioneel resultaat in Den Haag en regio. Voor meer informatie over stoffeerder Wateringen of voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons. Als u interesse heeft in onze service kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bestand toevoegen

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)