Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

Stoffeerder Naaldwijk

Bent u op zoek naar een stoffeerder Naaldwijk ? Dan is Stoffeerderij Walter hét adres voor u. Wij zijn al meer dan 50 jaar een gespecialiseerd bedrijf in het stofferen van producten. Door uw meubel te laten herstofferen door ons geeft u het een tweede leven. Ook kan uw product hierna weer jaren mee. Kortom, Stoffeerderij Walter is de stoffeerder Naaldwijk.

Uw meubel laten stofferen door Stoffeerderij Walter

stoffeerder Naaldwijk Als uw meubel nog in goede staat verkeerd, maar de stof niet meer bij uw interieur past is het zonde om deze weg te moeten doen. U kunt voor een relatief lage prijs uw meubel laten herstofferen door de stoffeerder Naaldwijk. Stoffeerderij Walter beschikt over allerlei materialen. Zo zit er altijd een passende stof tussen voor bij uw interieur. Wij snijden deze met speciale mallen zodat het resultaat zo fijn mogelijk is.

Als er schade is aan uw meubel zullen wij dit ook herstellen. Zo vervangen wij schuim dat vergaan is, en vullen wij ook oude kussens op. Ook kapotte onderdelen kunnen wij voor u vervangen. Uiteindelijk heeft u een zo goed als nieuw meubel van uitstekende kwaliteit. Wij zijn een stoffeerder Naaldwijk die luistert naar uw wensen. Wij zullen deze dan zoveel mogelijk terug laten komen in uw product.

Interesse in onze service ?

Stoffeerderij Walter staat garant voor een nauwkeurig en professioneel resultaat in Den Haag en regio. Voor meer informatie over stoffeerder Naaldwijk of voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons. Als u interesse heeft in onze service kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestand toevoegen

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)