Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

Stoel stofferen Zandvoort

Als u nog op zoek bent naar een vakkundig bedrijf voor het professioneel stofferen van uw stoel, dan bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en goed opgeleide, vakkundige medewerkers, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Ook zijn bij ons de mogelijkheden voor stoel stofferen Zandvoort eindeloos. Wij houden wel van een uitdaging, dus niets is te gek. U kunt bij ons ook terecht voor het herstofferen van verschillende soorten stoelen.

Waarom stoel stofferen Zandvoort ?

stoel stofferen Zandvoort Verkeerd uw stoel nog in goede staat, maar past de stof niet meer bij uw stijl of interieur? Dan kunt u kiezen voor het opnieuw stofferen van uw stoel. Wij van Stoffeerderij Walter kunnen opnieuw uw stoel stofferen Zandvoort voor een relatief lage prijs. Zo zal uw stoel zo goed als nieuw zijn, maar dan met een andere stof die beter past bij uw interieur. Wij bieden een groot assortiment stoffen, waardoor er altijd wel iets passend voor u bij zit. Uiteraard kunnen wij ook de stof van de oude stoel namaken, als uw bank slijtage vertoond maar u kunt nog geen afscheid nemen van het ontwerp.

Bij stoel stofferen Zandvoort kunnen wij ook de slijtage voor u herstellen. Zo vervangen wij schuim dat vergaan is en kunnen wij de oude kussens van de stoel opvullen. Ten slotte kunnen wij ook kapotte of versleten onderdelen vervangen. Zo krijgt u na het stofferen een stoel die zo goed als nieuw is, waardoor u veel geld bespaart. Bij Stoffeerderij Walter luisteren wij naar uw wensen en zorgen wij dat deze zo veel mogelijk terugkomen in uw nieuwe bank.

Uw stoel stofferen Zandvoort ?

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van stoel stofferen Zandvoort ? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er al vele jaren voor dat meubels een tweede leven krijgen. U bespaart bij ons dan ook veel geld en moeite en ervaart perfecte kwaliteit. Ook voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met Stoffeerderij Walter. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestand toevoegen

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)