Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

PROJECTSTOFFERINGEN

U kunt Stoffeerderij Walter ook inschakelen voor verschillende soorten projectstofferingen. Hierbij kunt u denken aan stofferingen voor onder andere scholen, musea, kantoren, ziekenhuizen en vele andere gelegenheden. Omdat in dit soort panden vele klanten en gasten komen, is de uitstraling zeer belangrijk. Een prettige sfeer en uitstraling creëert u voornamelijk met een mooi interieur met stofferingen van kwaliteit. Daarnaast bedraagt een goede sfeer bij aan een fijne werkomgeving, waardoor de productiviteit verhoogd worden. 

PROJECTSTOFFERINGEN OP MAAT

Bij projectstofferingen is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Een museum heeft bijvoorbeeld hele andere eisen voor stofferingen dan een ziekenhuis. Projectstofferingen zijn niet alleen belangrijk voor het uiterlijk en de sfeer van een onderneming, ze moeten ook praktisch en functioneel zijn. Daarom zorgen wij altijd dat de stofferingen getest worden en dat deze water- en vuilbestendig zijn. Ook moeten ze makkelijk schoon te houden zijn. Ten slotte is het van belang dat de stofferingen zo lang mogelijk meegaan.

U kunt ook kiezen voor het herstofferen van projectstofferingen. Als u bezig bent met een nieuw project of u heeft een idee voor een nieuwe uitstraling binnen uw project, is herstofferen een voordelige oplossing. Als uw meubels toe zijn aan een nieuwe uitstraling maar verder nog van goede kwaliteit zijn, kunnen wij deze herstofferen. Wij verwijderen dan eerst de oude stof en gebruiken deze als voorbeeld. Vervolgens bekijken wij wat aan de binnenkant vervangen kan worden, zoals het schuim en de kussens. Ten slotte brengen wij de nieuwe stof aan, waarna uw meubilair weer vele jaren mee kan.

BIJ PROJECTSTOFFERINGEN IS HET BELANGRIJK DAT ER MAATWERK WORDT GELEVERD

EEN MUSEUM HEEFT BIJVOORBEELD HELE ANDERE EISEN VOOR STOFFERINGEN DAN EEN ZIEKENHUIS

WILT U MEER INFORMATIE?

Bent u ook bezig met een project en bent u nog op zoek naar een deskundig bedrijf voor het aanbrengen van (her)stofferingen? Dan bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.