Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

MEUBELSTOFFERINGEN

Ook voor meubelstofferingen bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Als u in het bezit bent van een meubelstuk waar u aan gehecht bent en van welke u nog geen afscheid kunt nemen, kunt u kiezen voor herstofferen. Dankzij jarenlange ervaring en deskundige medewerkers, kunnen wij u de beste kwaliteit service garanderen. wij kunnen er voor zorgen dat uw meubels er weer zo goed als nieuw uitzien. Bespaar veel kosten en gun uw meubilair een tweede leven.

ONS AANBOD AAN STOFFEN

Bij het herstofferen van uw meubelstukken kunt u ervoor kiezen om uw oude stof na te laten maken, maar u kunt ook gaan voor een nieuwe stof. Bij stoffeerderij Walter vindt u een uitgebreid assortiment aan stoffen. U kunt kiezen voor een egale kleur of een mooie print. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden op het gebied van leren bekleding. Onze stoffen zijn uiteraard van de beste kwaliteit. Wij werken met merken zoals Lancier, Romo en Reynaldo. De meeste stoffen zijn zelfs waterbestendig en vuilafstotend. Hierdoor garanderen wij u nog meer kwaliteit en zullen uw vernieuwde meubels extra lang meegaan.

HEEFT U INTERESSE?

VRAAG DAN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

MEUBELSTOFFERING BIJ WALTER

Bij Stoffeerderij Walter bent u ervan verzekerd dat er met deskundigheid wordt gewerkt. Wij streven ernaar altijd zo volledig mogelijk uw wensen te vervullen. Hoe gaan wij precies te werk bij meubelstoffering? Allereerst inspecteren wij de binnengekomen meubelstukken, om te kijken wat er precies gerepareerd en gestoffeerd moet worden. Vervolgens verwijderen wij de oude stof en gebruiken wij deze om de nieuwe stof te maken.

Voor wij de nieuwe stof aanbrengen, bekijken wij eerst de binnenkant van uw meubel. Zo kunnen wij kapotte onderdelen vervangen en bijvoorbeeld vergaan schuim vervangen of aanvullen. Daarnaast vullen wij indien nodig opnieuw de kussens. Ten slotte brengen wij de nieuwe bekleding aan met als resultaat een meubelstuk wat weer zo goed als nieuw is.

WILT U MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van meubelstoffering kunt u contact met ons opnemen.
Daarnaast kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.