Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

Meubelstofferingen Poeldijk

Voor al uw meubelstofferingen Poeldijk kan Stoffeerderij Walter u van dienst zijn. Onze stoffeerderij is al meer dan 50 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen. Als u uw meubel een opnieuw jaren mee wilt laten gaan voor een relatief lage prijs, is laten herstofferen door Stoffeerderij Walter een uitstekend plan!

Herstofferen

meubelstofferingen Poeldijk

Als u kiest voor meubelstofferingen Poeldijk dan geeft u uw meubel een tweede leven. Voor de prijs van herstofferen heeft u gegarandeerd geen nieuw meubel. Als u door Stoffeerderij Walter uw meubel laat stofferen bent u verzekerd van kwaliteit. Onze medewerkers beschikken over speciale mallen waarmee de stof zeer nauwkeurig uitgesneden wordt. Ook worden kapotte elementen vervangen. Ook wordt vergaan schuim vervangen en kussens opgevuld waar nodig.

In ons assortiment hebben wij ruim 500 stoffen voor meubelstofferingen Poeldijk . De stoffen zijn  van allerlei materialen en in bijna alle kleuren te verkrijgen. Ook hebben wij de meeste stoffen op voorraad. Op onze stoffen pagina kunt u een klein deel van ons assortiment bekijken. Ook kunt u hier onze leveranciers en hun websites vinden. Hier kunt u ook handige stoffentools vinden om nog een beter beeld van de stoffen te krijgen.

Tot slot kunt u ook een afspraak maken om de stoffen te bekijken. Wij komen dan met ons assortiment bij u thuis langs. U kunt dan direct zien of de stof bij uw interieur past. Deze afspraak is geheel gratis en vrijblijvend.

Interesse in meubelstofferingen Poeldijk ?

Bent u geïnteresseerd de service van Stoffeerderij Walter ? Vraag dan direct een offerte aan. Voor eventuele vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw meubel geheel naar wens een nieuw leven te geven.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestand toevoegen

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)