Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

Meubelstoffeerder Den Haag

Bent u op zoek naar een professionele meubelstoffeerder Den Haag die vakkundig werk levert? Dan bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar zijn wij een waar begrip in Den Haag en omstreken. Hierdoor kunnen wij u jarenlange ervaring en vakkundigheid garanderen. Wilt u uw meubel opnieuw laten stofferen om zo geld te besparen en uw meubel nog jaren mee te laten gaan? Dan is stoffeerderij Walter een uitstekend plan!

Herstofferen bij meubelstoffeerder Den Haag

meubelstoffeerder Den Haag

Als u Stoffeerderij Walter kiest als meubelstoffeerder Den Haag , kunt u ook kiezen voor herstofferen. Hiermee geeft u uw meubel een tweede leven. Met herstofferen zult u goede kwaliteit ervaren voor een relatief lage prijs. Ons assortiment bestaat uit ruim 500 verschillende soorten stoffen, in allerlei materialen en kleuren, zodat er altijd wel iets voor u tussen zit. Ook hebben wij de meeste stoffen op voorraad, zodat we meteen kunnen beginnen met het herstofferen van uw meubels. Op onze pagina stoffen kunt u een klein deel van ons assortiment bekijken. Daarnaast vindt u hier ook onze leveranciers en hun websites.

Herstofferen is een relatief voordelige optie, waardoor u een meubel van kwaliteit krijgt voor een lage prijs. Een andere reden om te kiezen voor herstofferen bij een meubelstoffeerder Den Haag , is dat uw eigen bank waar u zo aan gehecht bent, nog een paar jaar extra meegaat.

Werkwijze van meubelstoffeerder Den Haag

Dankzij vele jaren ervaring als meubelstoffeerder Den Haag weten wij van Stoffeerderij Walter precies wat we doen.  Hoe gaan wij te werk bij herstofferen? Allereerst wordt elk meubelstuk wat bij ons binnenkomt grondig geïnspecteerd. Vervolgens ontdoen wij het met de hand van de oude bekleding, wat we weer kunnen gebruiken als voorbeeld voor de nieuwe stof. Met behulp van mallen snijden wij de stukken stof op maat, welke vervolgens genaaid worden. Wanneer nodig werken wij beschadigingen weg.

Kapotte onderdelen van de stoffering en het meubel vervangen wij, evenals vergaan schuim. Daarna vullen wij de kussens indien nodig. Ten slotte brengen wij de nieuwe bekleding aan, met als resultaat een meubelstuk wat weer jaren mee kan. Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en op zoek naar een professionele meubelstoffeerder Den Haag ? Neem dan contact op met Stoffeerderij Walter.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestand toevoegen

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)