Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

HORECASTOFFERINGEN

Heeft u een eigen horecagelegenheid en bent u op zoek naar een stoffeerder voor uw horecastofferingen? Dan bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van vele verschillende soorten stofferingen, ook voor de horeca. In een horecagelegenheid is de stoffering van groot belang voor de uitstraling van het pand. U wilt natuurlijk een gezellige en bijzondere sfeer creëren voor uw gasten. Voor horecastofferingen passend bij iedere horecaonderneming kunt u terecht bij Walter.

WAAROM HORECASTOFFERINGEN?

Horecastofferingen zijn van groot belang voor de uitstraling van een restaurant, café of hotel. Het is belangrijk dat u kiest voor stofferingen die passen bij het interieur en het idee van uw onderneming. Zo zorgt u ervoor dat alles een passend geheel wordt. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat u te adviseren bij de keuze van uw horecastofferingen.

U kunt ons ook inschakelen voor het herstofferen van uw horecastofferingen. Dit kan een goede oplossing zijn als u een vernieuwde uitstraling wilt voor uw onderneming, maar nog niet wilt investeren in volledig nieuwe meubels. Met herstofferen bespaart u vele kosten en u krijgt gegarandeerd vernieuwde meubels van hoogwaardige kwaliteit.

HEEFT U INTERESSE?

VRAAG DAN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

ONZE WERKWIJZE

Als u de keuze gemaakt heeft voor horecastofferingen, zullen wij aan de slag gaan voor uw onderneming. Wij werken alleen met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Het is natuurlijk van groot belang dat de stofferingen bestand zijn tegen vele factoren en dat deze lang meegaan. Daarom zorgen wij dat de stoffen water- en vuilbestendig zijn en makkelijk schoon te houden.

Bij herstofferen inspecteren wij altijd eerst de binnengekomen meubelstukken. Vervolgens verwijderen wij de oude stof, welke wij als voorbeeld gebruiken voor de nieuwe stof. Wij repareren alles wat versleten is, zoals het schuim en de kussens. Ten slotte brengen wij de nieuwe stof aan.

WILT U MEER INFORMATIE?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van horecastofferingen of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.