Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

Herstofferen Delft

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor vakkundig herstofferen Delft , dan bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om vrijwel elk meubel perfect te herstofferen. Oftewel, als u erg gehecht bent aan een meubel en deze nog niet wilt vervangen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw meubel weer zo goed als nieuw zal zijn dankzij professioneel herstofferen Delft !

Waarom herstofferen Delft ?herstofferen Delft

Wanneer u kiest voor herstofferen Delft , dan geeft u uw meubel een tweede leven. Wij begrijpen het namelijk volledig als u maar geen afscheid kunt nemen van uw geliefde bank, stoel of ander meubel. Misschien bent u wel erg gehecht geraakt aan de typische vorm en kleur van het meubel, die precies aansluit bij uw stijl en inrichting. In deze gevallen verzorgen wij van Stoffeerderij Walter graag een herstoffering. Alle delen die aan slijtage onderhevig zijn, worden dan vervangen. Dit betekend niet alleen de bekleding, maar ook het schuim. Uiteraard zorgen wij wel dat uw bank er nog zo goed als hetzelfde uitziet.

Herstofferen is dus een goede optie als u nog geen afscheid kunt nemen van uw meubels. Een andere reden om te kiezen voor een herstoffering, is dat het relatief goedkoop is. Als uw bank slijtage vertoond maar u wilt nog niet meteen investeren in een dure nieuwe bank, kunt u kiezen voor herstofferen. Wij repareren het meubel, waardoor u er nog makkelijk een paar jaar mee vooruit kunt.

Werkwijze bij herstofferen Delft

Hoe gaan wij te werk bij het herstofferen Delft ? Elk meubelstuk wat bij ons binnenkomt wordt grondig geïnspecteerd. Vervolgens wordt het met de hand ontdaan van de oude bekleding, wat wij weer kunnen gebruiken als voorbeeld voor de eventueel nieuwe stof. Met behulp van mallen snijden wij de stukken stof op de juiste maat, welke vervolgens aan elkaar worden genaaid. Zo nodig werken wij beschadigingen bij. Kapotte onderdelen worden vervangen, en zo ook het schuim. Ten slotte brengen wij de nieuwe bekleding aan. Uw meubelstuk kan weer jaren mee en voelt zo goed als nieuw! Lijkt u dit wel wat? Neem dan contact op met Stoffeerderij Walter.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestand toevoegen

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)