Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

CAMPER & CARAVAN STOFFERING

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in camper & caravan stoffering? Stoffeerderij Walter is dan het adres voor u. Naast meubel-, project- en boot & jacht stofferingen bieden wij ook de service voor het herstofferen van uw camper of caravan. Door onder andere onze professionele medewerkers en hun jarenlange ervaring zijn wij al ruim 50 jaar een begrip. U kunt er bij ons vanuit gaan dat u service en kwaliteit ontvangt.

(HER)STOFFERING VAN UW CAMPER OF CARAVAN

Bij camper & caravan stoffering is het van belang dat er vakkundig gewerkt wordt. Omdat het interieur van iedere camper of caravan anders is, zal u niet zomaar nieuwe kussens in een winkel kunnen kopen. Bij Stoffeerderij Walter kunt u ze geheel naar wens opnieuw laten stofferen met een materiaal naar keuze.

Op onze stoffen-pagina kunt u de leveranciers vinden waar wij al onze materialen vandaan halen. Op de website s van onze leveranciers kunt u het aanbod bekijken. Uiteraard komen wij ook graag met ons assortiment bij u langs. Voor camper & caravan stoffering hebben wij een aantal speciale materialen in ons aanbod. Deze zijn beter bestand tegen water en/of zonlicht. Zo gaat uw nieuwe interieur nog langer mee.

Voordat wij de nieuwe stof zullen aanbrengen, controleren wij de staat van de kussens. Als er meer opvulling nodig is of als het schuim vergaan is, zullen wij dit oplossen. Ook als er onderdelen kapot zijn, zullen wij deze repareren of vervangen. Zo krijgt uw camper of caravan een geheel nieuwe uitstraling.

WILT U MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie of vragen over camper & caravan stoffering kunt u contact met ons opnemen.
Bij interesse kunt u ook direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.