Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

BOOT EN JACHT STOFFERINGEN

Voor al uw boot & jacht stofferingen is Stoffeerderij Walter het juiste adres. Voor al meer dan 50 jaar zijn wij een begrip in Den Haag en omgeving. Dit komt door de hoge kwaliteit en service die wij bieden. De boot & jacht stofferingen van Stoffeerderij Walter worden op authentieke wijze uitgevoerd. Zo heeft uw boot of jacht binnen enkele tijd een geheel nieuwe uitstraling. 

BOOT & JACHT STOFFERINGEN OP MAAT

Bij boot & jacht stofferingen is het belangrijk dat wij zeer nauwkeurig te werk gaan. Iedere boot of jacht is anders en heeft een eigen soort kussens. Ook ligt een boot of jacht veel in de zon en kan de stoffering in contact komen met water. Wij hebben in ons stoffenassortiment een aantal materialen die hier zeer geschikt voor zijn. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw nieuwe stoffering.

Omdat de afmetingen van de kussens van een boot of jacht heel erg variëren, kunt u niet vaak de gewenste soort in een winkel vinden. Om u toch de gewenste uitstraling te kunnen bieden kunt u ze door Stoffeerderij Walter laten herstofferen. Zo heeft u een interieur dat weer jaren mee kan. Bekijk op onze stoffen-pagina alle materialen waarmee wij (her)stofferen.

Tijdens onze boot & jacht stofferingen controleren wij ook de binnenkant van de kussens. Mocht er schuim vergaan zijn, vervangen wij dit gelijk. Indien nodig vullen wij kussens ook verder op. Zo heeft uw boot of jacht een uitstraling alsof hij nieuw is.

WILT U MEER INFORMATIE?

Bent u geïnteresseerd in onze service boot & jacht stofferingen ? Vraag dan gratis onze vrijblijvende offerte aan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 070 – 2200802 of 06 – 54198022 of te mailen naar info@stoffeerderijwalter.nl.