Neem contact met ons op! 06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802

Neem contact met ons op!
06 – 45 19 80 22 of 070 – 220 0802Offerte

Bank stofferen Waddinxveen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw bank stofferen Waddinxveen ? Dan bent u bij Stoffeerderij Walter aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos, wij houden wel van een uitdaging. U kunt ook bij ons terecht voor het herstofferen van uw bank.

Waarom bank stofferen Waddinxveen ?bank stofferen Waddinxveen

Als uw bank nog in goede staat verkeerd, maar de stof niet meer past bij uw interieur of stijl, kunt u kiezen voor het opnieuw stofferen van uw bank. Stoffeerderij Walter kan uw bank professioneel herstofferen voor een relatief lage prijs. De bank zal zo goed als nieuw zijn, en met een andere stof die past bij uw nieuwe interieur. Wij bieden vele verschillende soorten stoffen voor Bank stofferen Waddinxveen, waardoor er altijd wel iets voor u bijzit. Uiteraard kunnen wij ook de oude stof van uw bank namaken, als deze slijtage vertoond maar u wilt wel graag dezelfde soort bank houden.

Bij bank stofferen Waddinxveen kunnen wij ook de schade aan de bank herstellen. Zo vervangen wij schuim dat vergaan is en vullen wij oude kussens van de bank op. Ten slotte kunnen wij ook kapotte onderdelen voor u vervangen. Zo krijgt u een bank terug die zo goed als nieuw is. Wij van Stoffeerderij Walter luisteren naar uw wensen en zorgen dat deze zo veel mogelijk terug komen in uw nieuwe bank.

Interesse in bank stofferen Waddinxveen ?

Wij van stoffeerderij Walter staan garant voor een vakkundig en perfect resultaat. Al vele jaren zorgen wij ervoor dat meubels een tweede leven krijgen. Wilt u ook uw bank opnieuw laten stofferen om zo veel geld te besparen en perfecte kwaliteit te ervaren? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie of bij eventuele vragen zullen onze medewerkers u verder helpen. Als u interesse heeft in onze service op het gebied van bank stofferen Waddinxveen kunt u uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestand toevoegen

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)